Nadat ETC Holland in 2015 koos voor het operationele systeem IXSuite van IXOLUTION, heeft ETC Holland nu ook gekozen voor IXBizzI als operationeel dashboard. Met IXBizzI heeft ETC Holland de mogelijkheid om constant de omzet, kosten en daarmee de winstgevendheid te monitoren.

 

IXBizzI

IXBizzI staat voor IXOLUTION Business Intelligence en heeft een standaard dashboard wat inzicht geeft in financiële en operationele KPI’s zoals omzet, kosten, tijdigheid, lege en volle kilometers, klanten, routes en leveranciers. Het dashboard is op desktop/laptop, tablet of smartphone beschikbaar dus uitermate geschikt voor de mobiele workforce. Zo beschikt u overal en altijd over de laatste inzichten. Het standaard dashboard kan direct worden aangesloten op IXSuite maar ook data uit andere bronnen kunnen worden ontsloten.

 

Naast het standaard dashboard leent IXBizzI zich uitermate goed om snel aanvullende dashboarden te ontwikkelen zodat alle aspecten van de bedrijfsvoering inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

 

 

IXBizzI biedt meer efficiency

“Na IXBizzI in gebruik te hebben genomen zagen wij al snel dat het transport nog efficiënter gepland kon worden. Aan de hand van de cijfers die IXBizzI ons presenteerde, hebben wij de service naar onze klanten verbeterd en daarmee onze prijs-kwaliteitverhouding naar een hoger niveau getild.” Aldus Erik Smits, Directeur ETC Holland.

 

Erik Smits vervolgt: “IXBizzI is een ongelooflijk slim systeem. Aan de hand van de dagelijkse rapportages die IXBizzI opmaakt kunnen wij gelijk zien of er afwijkingen zijn met onze verwachtingen. Zo ja, dan kunnen wij direct schakelen. IXBizzI bespaart ons, door zijn efficiënte werkwijze, tijd en geld. De afstemming tussen onze wensen en aanpassingen in het dashboard zijn in zeer korte tijd geïmplementeerd door de consultants van IXOLUTION die onze business volledig begrijpen. ”

 

 

In IXOLUTION heb je een betrouwbare partner

“Sinds 2015 werken wij met IXSuite van IXOLUTION en het heeft ons werk een stuk aangenamer gemaakt. Het systeem is nauwkeurig en erg efficiënt. Het bespaarde ons toen veel tijd en geld, nu IXBizzI erbij is gekomen gaat dat nog een stap verder. In IXOLUTION heb je niet alleen een leverancier maar tevens een betrouwbare partner voor lange termijn die flexibel en transparant is. Ze nemen je serieus en luisteren naar je als je een probleem hebt of een idee aandraagt.” zei Erik Smits.

 

 

ETC Holland

ETC Holland is een snelgroeiende, compacte en dynamische organisatie met veel ervaring in het bulktransport en voorziet in de behoefte aan transportcapaciteit voor losgestorte droge bulk door heel Europa. ETC Holland biedt op elk moment en in elke vorm een oplossing voor een transportvraagstuk. “ETC Holland is als klant en partner een aanwinst voor IXOLUTION. Samen met ETC Holland zullen wij aantonen dat IXBizzI de oplossing is voor bedrijven in de Transport en Logistieke sector. Met behulp van klanten als ETC Holland zullen wij IXBizzI verder ontwikkelen en perfectioneren.” aldus Ton Stuit, directeur IXOLUTION.

 

 

Geïnteresseerd ?

Bent u geïnteresseerd geraakt in IXBizzI van IXOLUTION na dit succesverhaal met ETC Holland en wilt u meer weten? Vraag dan een demonstratie aan bij IXOLUTION: info@ixolution.com of neem contact op met Ton Stuit en bel hem op: +31 (0)6 – 46 63 83 31.Over IXOLUTION

 

Europees marktleider in transportsoftware

 

Intelligente IT-oplossingen bieden waarmee vervoerders en logistieke dienstverleners hun productiviteit kunnen verhogen en sneller kunnen groeien. Dat is het doel van IXOLUTION, Europees marktleider op het gebied van innovatieve software voor internationaal en intermodaal transport. Wij leveren en implementeren een standaard softwareproduct voor de operationele processen. Transportsoftware die zich ruimschoots heeft bewezen. Bovendien biedt IXOLUTION een hoge mate van service en betrokkenheid bij de ondersteuning en verdere ontwikkeling van uw systeem. Onze werkwijze is flexibel, persoonlijk en betrokken.

 

Op 1 januari 2013 is IXOLUTION voortgekomen uit een management buy-out waarbij de IXSuite-activiteiten van de Groeneveld Groep zijn geprivatiseerd. IXOLUTION is zodoende een jonge speler met een volwassen product. Met een toegewijd team van IT-specialisten en experts op het gebied van transport en logistiek staan wij dagelijks klaar voor een klantenbestand van zo’n 60 logistieke dienstverleners en transportbedrijven.

 

Wij werken vanuit twee vestigingen: in Nederland (Zwijndrecht) en Duitsland (Nettetal-Kaldenkirchen).

Slimme, innovatieve Solutions

 

IXOLUTION biedt een geïntegreerd softwarepakket voor nationaal en internationaal transport, intermodaal, multimodaal en synchromodaal: IXSuite. IXSuite bestaat uit het TMS IXTransportOperator en de applicaties IXTerminalOperator en IXRailOperator.

 

Als klant maakt u gebruik van één database, één infrastructuur en één applicatie. Dat heeft voordelen:

- automatische informatie-uitwisseling

- gegevens hoeven maar op één plaats te worden ingevoerd

- u heeft inzicht in de hele operatie.

 

Intelligent systeem, actueel inzicht in uw logistieke processen

Het unieke van onze transportsoftware is de combinatie van de eigenschappen mobiliteit-onafhankelijk, procesgestuurd en gebaseerd op open architectuur. Dat maakt het tot een intelligent systeem waarmee u steeds actueel inzicht heeft in uw logistieke processen. Zodoende kunt u flexibel inspelen op veranderingen op de weg, het spoor of het water, maar ook op (nieuwe) vragen en wensen van uw klanten. Met de software van IXOLUTION kunt u tegelijkertijd kosten besparen en de tevredenheid van uw klanten vergroten.

 

Helpen uw doelen te bereiken

Met IXSuite ondersteunen we vervoerders en logistieke dienstverleners om hun doelen te bereiken. De IXSuite helpt u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren zodat u flexibel, efficiënt en duurzaam kunt werken. Met onze innovatieve software kunt u het rendement op uw investering (ROI) verbeteren, efficiënter werken, slimmer plannen, papierloos werken en ‘lean and green’ ondernemen. De software van IXOLUTION is onafhankelijk van modaliteit inzetbaar. Daarmee is het een prima hulpmiddel als u de overstap wilt maken naar intermodaal transport, bijvoorbeeld als u meer vracht per trein en schip gaat vervoeren en minder via de weg. 

 

Bewezen effectief, solide en innovatief

De IXSuite is een bestaand, web gebaseerd softwarepakket dat zich in de praktijk heeft bewezen als een effectief hulpmiddel voor de sector transport en logistiek. De applicaties zijn ontwikkeld op basis van open platforms en kunnen gemakkelijk en volledig worden geïntegreerd in uw eigen systemen. De onderliggende technieken Oracle en Java worden wereldwijd ondersteund. U kunt rekenen op een solide product dat zich steeds vernieuwt. Regelmatig verschijnen er nieuwe versies en releases op basis van nieuwe technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt.

Nieuws

Uit de laatste conjunctuurenquête van Transport en Logistiek Nederland (TLN) blijkt de Nederlandse transportondernemers het drukker hebben dan ooit. Onder andere door de aantrekkende economie bereikt de bedrijvigheid in de transportsector het hoogste punt in 6 jaar. Daar zit echter ook een... lees meer