Wie zijn wij

Wij zijn Europees marktleider op het gebied van innovatieve software voor internationaal en intermodaal transport. Wij leveren en implementeren een standaard softwareproduct voor de operationele processen. Transportsoftware die zich ruimschoots heeft bewezen. Wij zien een groeiend aantal logistieke ondernemers kiezen voor onze multimodale IXSuite oplossingen. Ook de populariteit van de Business Intelligence-, Mobiele- en Webapplicaties neemt toe. Hetzelfde geldt voor de logistieke CRM-module en de financiële functionaliteit. De softwareproducten zijn ontwikkeld op basis van behoeften in de logistieke sector.

De tools ondersteunen ondernemers bij het plannen en monitoren van (multimodale) transportwerkzaamheden, bij het managen van terminaloperaties en bij rail cargo activiteiten. Het resultaat is precies waar IXOLUTION als bedrijf voor staat: ervoor zorgen dat dienstverleners over meer inzicht beschikken, flexibeler en effectiever kunnen opereren én in staat zijn om tegelijkertijd serviceniveaus te verhogen.

Wat wij bieden

Efficiëntie

ERP van order invoer, planning en facturatie. Standaard koppelingen met douane, ferry- en rail- organisaties, financiële systemen en diverse board computers.

Waar voor je geld

Totaal pakket van door Logistieke professionals geïmplementeerde software met als doel maximale logistieke proces-ondersteuning voor een concurrerende prijs.

Flexibiliteit

Niet gebonden aan lang lopende contracten met IXOLUTION. Software afstembaar op en integreerbaar met bedrijfsspecifieke processen en klantspecifieke ontwikkelingen.

Support

Support desk bereikbaar op weekdagen tijdens kantoortijden. Mogelijkheid tot IXOLUTION service contracten 24x7 voor gewenste support.

Missie

Als IXOLUTION zetten we onze klanten altijd centraal. Dat is wat we beloven. Met IXSuite bedienen we een groot en groeiend aantal Europees opererende logistieke dienstverleners. Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn kernwaarden van de IXOLUTION-software. Is die basis aanwezig, dan ontstaat er ruimte voor inzicht, flexibiliteit, een hoger serviceniveau en innovatieve aanvullende diensten.

Het is onze missie om klanten zo goed mogelijk te laten presteren met behulp van duidelijke, slimme en effectieve transport management software. Borstklopperij is ons vreemd. Liever verwijzen we naar onze ambassadeurs: een groeiende groep tevreden logistieke ondernemers.

Visie

IXOLUTION kiest bij de ontwikkeling van logistieke software voor applicaties op basis van open standaarden. Deze visie leidt ertoe dat onze klanten de TMS- en TOS-software makkelijker kunnen integreren met systemen van ketenpartners. Een soepele uitwisseling van data is immers een kernvoorwaarde voor keteninzicht.

Directie & MT

Maak kennis met het managementteam van IXOLUTION.

Ton Stuit

Algemeen Directeur - Eigenaar

+31 (0)6 466 383 31

t.stuit@ixolution.com

Kornee Sterrenburg

Technisch Directeur - Eigenaar

+31 (0)6 523 210 93

k.sterrenburg@ixolution.com

Robert de Rooij

Operations Manager

+31 (0)6 290 131 45

r.derooij@ixolution.com

Patrick van Aert

Senior Business Analist

+31 (0)6 132 688 14

p.vanaert@ixolution.com

Klanten

Partners

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Goed doel

Binnen IXOLUTION is het een traditie dat wij rond kerst en oud & nieuw geen relatie geschenken uitdelen maar dit geld besteden aan een maatschappelijk gedragen doel. Iedere medewerker heeft de mogelijkheid om een goed doel aan te melden waarna uiteindelijk één doel wordt geselecteerd.

Voor 2023 is dat Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

Erkend leerbedrijf

IXOLUTION biedt al geruime tijd stageplaatsen voor HBO studenten en tevens zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf voor het MBO. De praktijk is een onmisbaar deel in de opleiding voor studenten. Als leerbedrijf zijn wij gecertificeerd voor de opleidingen bedrijfsadministrateur, financieel administratie, HRM en development.

Maatschappelijk betrokken

IXOLUTION heeft een samenwerkingsverband met Just4work. Zij participeren in de selectie van medewerkers die een loon dispensatie ontvangen. Als IXOLUTION vinden wij het belangrijk dat deze medewerkers werkervaring opdoen en onderdeel zijn van het arbeidsproces.

Boven