Van 9 mei tot 12 mei stond IXOLUTION op de Transport Logistic beurs in München. Tijdens de beurs heeft IXOLUTION haar nieuwe product IXBizzi gepresenteerd, naast de rest van haar algehele productlijn. Tijdens de beurs is er kennisgemaakt met vele nieuwe partijen en die hebben weer veel interesse getoond in onze producten.

 

Een groot succes

“De beurs was net zoals 2 jaar geleden een groot succes. Er is veel interesse getoond in onze productlijn en men was onder de indruk van de mogelijkheden. Het inzicht in logistieke processen, de flexibiliteit en efficiëntie die het hen opleverde viel goed in de smaak.” Aldus Ton Stuit.

 

Ton Stuit vervolgt: “Vanuit alle windrichting hebben bezoekers op onze stand gehad, het bleef mij verbazen waar iemand weer vandaan kwam. Mede hierdoor hebben wij ons netwerk weer flink kunnen uitbreiden. Al ben ik voor nu blij dat het erop zit, toch kijk ik ernaar uit om over 2 jaar hier weer terug te keren.”

 

Veel interesse

Er is veel interesse getoond in onze producten en dat was erg fijn om te zien. Bestaande klanten, maar ook oude klanten beschreven onze producten als ‘prettig om mee te werken, zeker in vergelijking met andere systemen’. Een groter compliment konden wij niet krijgen.

 

IXBizzi

Naast onze algehele productlijn, was er veel aandacht voor IXBizzi. Enkele partijen waren zeer onder de indruk van de mogelijkheden. Naast de ingeplande presentaties hebben wij, door de vele vragen, extra presentaties ingelast.

 

 

Volgende event

De voorbereidingen voor het volgende event zijn alweer in volle gang. 15 juni 2017 staan wij op het ITT-event in Houten. Bent u niet in staat geweest om langs te komen op Transport Logistic, dan kunt u langs komen op het ITT-event om meer te weten te komen over onze producten en ons nieuwe product IXBizzi.Over IXOLUTION

 

Europees marktleider in transportsoftware

 

Intelligente IT-oplossingen bieden waarmee vervoerders en logistieke dienstverleners hun productiviteit kunnen verhogen en sneller kunnen groeien. Dat is het doel van IXOLUTION, Europees marktleider op het gebied van innovatieve software voor internationaal en intermodaal transport. Wij leveren en implementeren een standaard softwareproduct voor de operationele processen. Transportsoftware die zich ruimschoots heeft bewezen. Bovendien biedt IXOLUTION een hoge mate van service en betrokkenheid bij de ondersteuning en verdere ontwikkeling van uw systeem. Onze werkwijze is flexibel, persoonlijk en betrokken.

 

Op 1 januari 2013 is IXOLUTION voortgekomen uit een management buy-out waarbij de IXSuite-activiteiten van de Groeneveld Groep zijn geprivatiseerd. IXOLUTION is zodoende een jonge speler met een volwassen product. Met een toegewijd team van IT-specialisten en experts op het gebied van transport en logistiek staan wij dagelijks klaar voor een klantenbestand van zo’n 60 logistieke dienstverleners en transportbedrijven.

 

Wij werken vanuit twee vestigingen: in Nederland (Zwijndrecht) en Duitsland (Nettetal-Kaldenkirchen).

Slimme, innovatieve Solutions

 

IXOLUTION biedt een geïntegreerd softwarepakket voor nationaal en internationaal transport, intermodaal, multimodaal en synchromodaal: IXSuite. IXSuite bestaat uit het TMS IXTransportOperator en de applicaties IXTerminalOperator en IXRailOperator.

 

Als klant maakt u gebruik van één database, één infrastructuur en één applicatie. Dat heeft voordelen:

- automatische informatie-uitwisseling

- gegevens hoeven maar op één plaats te worden ingevoerd

- u heeft inzicht in de hele operatie.

 

Intelligent systeem, actueel inzicht in uw logistieke processen

Het unieke van onze transportsoftware is de combinatie van de eigenschappen mobiliteit-onafhankelijk, procesgestuurd en gebaseerd op open architectuur. Dat maakt het tot een intelligent systeem waarmee u steeds actueel inzicht heeft in uw logistieke processen. Zodoende kunt u flexibel inspelen op veranderingen op de weg, het spoor of het water, maar ook op (nieuwe) vragen en wensen van uw klanten. Met de software van IXOLUTION kunt u tegelijkertijd kosten besparen en de tevredenheid van uw klanten vergroten.

 

Helpen uw doelen te bereiken

Met IXSuite ondersteunen we vervoerders en logistieke dienstverleners om hun doelen te bereiken. De IXSuite helpt u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren zodat u flexibel, efficiënt en duurzaam kunt werken. Met onze innovatieve software kunt u het rendement op uw investering (ROI) verbeteren, efficiënter werken, slimmer plannen, papierloos werken en ‘lean and green’ ondernemen. De software van IXOLUTION is onafhankelijk van modaliteit inzetbaar. Daarmee is het een prima hulpmiddel als u de overstap wilt maken naar intermodaal transport, bijvoorbeeld als u meer vracht per trein en schip gaat vervoeren en minder via de weg. 

 

Bewezen effectief, solide en innovatief

De IXSuite is een bestaand, web gebaseerd softwarepakket dat zich in de praktijk heeft bewezen als een effectief hulpmiddel voor de sector transport en logistiek. De applicaties zijn ontwikkeld op basis van open platforms en kunnen gemakkelijk en volledig worden geïntegreerd in uw eigen systemen. De onderliggende technieken Oracle en Java worden wereldwijd ondersteund. U kunt rekenen op een solide product dat zich steeds vernieuwt. Regelmatig verschijnen er nieuwe versies en releases op basis van nieuwe technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt.

Nieuws

Uit de laatste conjunctuurenquête van Transport en Logistiek Nederland (TLN) blijkt de Nederlandse transportondernemers het drukker hebben dan ooit. Onder andere door de aantrekkende economie bereikt de bedrijvigheid in de transportsector het hoogste punt in 6 jaar. Daar zit echter ook een... lees meer