De Europese Standaard in
Transportsoftware

Wij bieden u met onze IXSuite (IXTransportOperator, IXRailOperator en IXTerminalOperator) en aanvullende modules (IXBizzi, IXMobile, IXWeb en IXConnect) de oplossingen voor de intelligente uitvoering van uw transport- en intermodale processen. Intelligente uitvoering is het concept dat aan de basis staat van al onze oplossingen.

Aanvullende Modules

Naast IXSuite, met haar geïntegreerde modules, leveren en implementeren wij ook aanvullende modules (Business Intelligence-, Mobiele- en Webapplicaties):

"Een implementatie van meerdere modules van IXSuite tezamen zorgt voor een optimaal geïntegreerde planning van truck-, spoor- en binnenvaart transport in combinatie met terminal afhandeling."

Nieuws

Lees meer +26 mei 2023 Door Ixolution in Nieuws

Customer – BOTA Transport live met IXSuite

In februari 2023 is BOTA Transport BV uit IJmuiden live gegaan met het Transport Management Systeem IXSuite van IXOLUTION. Zij waren één van de eersten die live gingen met het MKB concept van IXOLUTION waarbij de Cloud versie volledig wordt ingezet.   BOTA uit IJmuiden onderscheid zich door de flexibiliteit waarmee zij hun klanten bedienen.
Lees meer +17 mei 2023 Door Ixolution in Nieuws

Ixolution News – Verkerkloop IXOLUTION

Vorige week hebben IXOLUTION medewerkers, Andre Van Elferen, Bob Smedes, Jeffrey Boer, Robert de Rooij, Steven Kies, Ton Stuit, Marc Venema, Michiel Reitsma BBA en Maarten van der Westen meegedaan aan de 44ste editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht! Ze hebben maar liefst 10 km gelopen!   Wij zijn ontzettend trots op hun prestatie.  
Lees meer +15 mei 2023 Door Ixolution in Nieuws

Customer – Oliehandel Vermeulen Kampen live met IXSuite

Sinds vorige maand is Oliehandel Vermeulen Kampen B.V live met IXSuite!   Oliehandel Vermeulen Kampen B.V. | Service, kwaliteit en snelle levering van brandstoffen aan bedrijven uit de transport, logistieke en agrarische sector in de regio Overijssel en omstreken. Oliehandel Vermeulen Kampen B.V. exploiteert en bevoorraadt ook een 10-tal tankstations.   De orderverwerking en planning
Boven