IXSuite

Onze software is opgebouwd uit diverse geïntegreerde modules en submodules, alle toegespitst op het ondersteunen en managen van specifieke logistieke processen (intermodaal transportmanagement, trimodale binnenlandse terminalprocessen en spoorwegprocessen). De modules zijn los van elkaar of gecombineerd te gebruiken. Een implementatie van meerdere modules tezamen zorgt voor een optimaal geïntegreerde planning van truck-, spoor- en binnenvaart transport in combinatie met terminal afhandeling.

IXSuite bestaat uit de volgende 3 modules:

Submodules

Beveiliging

Met de beveiligingsmodule is het mogelijk gebruikers in te delen in gebruikers-groepen en functionaliteiten in te delen in functie-groepen. Door deze met elkaar te combineren wordt het mogelijk de gebruikersrechten eenvoudig in te stellen.

Financiën

De module financiën ondersteunt uw organisatie met de volledige financiële afwikkeling van offerte tot factuur. Inkoop, verkoop en intercompany data is eenvoudig te verwerken en de module is voorzien van selfbilling.

CRM

De CRM module ondersteunt uw organisatie met de volledige afwikkeling van prospect, via offertes tot klant. De geïntegreerde CRM-functie is ontwikkeld omdat standaard CRM-applicaties vaak niet voldoen voor de transport- en logistieke sector.

Workshop & cleaning

Met de workshop en cleaning module is het mogelijk om onderhoudswerkzaamheden en cleaning activiteiten te beheren en te monitoren. Dit is mogelijk voor eigen materieel of voor derden.

Aanvullende modules

Naast IXSuite, met haar geïntegreerde modules, leveren en implementeren wij ook aanvullende modules (Business Intelligence-, Mobiele- en Webapplicaties):

Boven