Chickliner kiest voor IXSuite van IXOLUTION

Chickliner Internationaal Transport, gevestigd in Renswoude, gaat IXSuite inzetten voor haar transporten van eendagskuikens en broedeieren. Chickliner is in 1991 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot specialist van Europa. 
 
Door middel van het IXSuite Best Practice concept is Chickliner in staat om middels een gestroomlijnde inrichting en implementatie aanpak, gebruik te maken van de brede functionaliteiten binnen IXSuite. Hierdoor kunnen zij met de juiste diepgang hun klanten met hoogwaardige informatie deling bedienen. Daarnaast zullen ze door middel van onze aanvullende module, IXBizzi, een beter inzicht krijgen in hun financiële en operationele KPI’s. 
 
Wij hebben voor IXOLUTION gekozen omdat wij opzoek waren naar een partij en product die past bij onze groei en denkwijze. 
De modulaire opbouw, de persoonlijke aandacht en de heldere presentaties hebben ons overtuigd. Maar nog belangrijker IXOLUTION is een partner waar we mee de toekomst in willen!” - Marten Hazeleger 
 
Wij danken Chickliner Int. Transport voor het vertrouwen en wensen alle medewerkers alvast veel succes en plezier met onze IXSuite oplossing!