𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹𝗲… 𝗜𝗫𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁

Kort geleden hebben wij een nieuwe aanvullende module aangekondigd. De nieuwe aanvullende module op IXSuite is IXConnect! Vandaag vertellen wij u hier graag meer over. Hieronder een korte beschrijving van deze module;

.

IXConnect stelt u in staat om met behulp van API’s direct data in IXSuite te manipuleren vanuit andere systemen of data vanuit IXSuite op te vragen vanuit andere systemen. Ook is het mogelijk om IXSuite functionaliteiten direct aan te roepen. Waar er bij de klassieke manier van communiceren via EDI berichten eerst diverse stappen genomen moeten worden voordat data verstuurd of opgevraagd kan worden, staan de API’s toe om dit direct te verzorgen. Dit versnelt aanzienlijk de tijd benodigd tussen vraag en response.

.

Daarnaast is dit een ideale manier om data te updaten (synchroniseren) vanuit derden systemen die met IXSuite communiceren. Een voorbeeld is een ERP systeem waarin het gehele klantenbestand is opgeslagen, welke middels IXConnect automatisch het klantenbestand in IXSuite up-to-date houdt. Iedere mutatie in het ERP op het klantenbestand wordt direct geupdate in IXSuite. Zo behoudt u een single point of entry van data en zijn de nieuwe gegevens direct beschikbaar in andere systemen.

.

Op dit moment zijn de volgende API’s beschikbaar;
• Company
• Address
• Producten
• Resources (Truck, Driver, Trailer, Chassis, Container)

.

Op 10 en 11 november is IXOLUTION exposant op de ICT&Logistiek beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Komt u gerust langs op stand 01.B086 en dan vertellen we u graag meer over onze producten en de nieuwe IXConnect module.