𝗜𝗫𝗢𝗟𝗨𝗧𝗜𝗢𝗡 𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝘁 𝗦𝘁𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗢𝗡𝗧 𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟮

.

Stichting BONT maakt werken, wonen, logeren en beleven onder begeleiding mogelijk voor jongeren met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Het unieke aan BONT is dat de begeleiding en organisatie volledig bestaat uit studenten en young professionals, waardoor voor de jongeren en begeleiders een wederkerige relatie ontstaat!

.

BONT richt zich erop om haar ‘BONTjongeren’ samen met de BONTbegeleiders spelenderwijs nieuwe ervaringen op te laten doen. Hen dingen te leren die hen stimuleren in hun ontwikkeling en hen laten genieten van de simpele dingen in het leven die voor iedere andere puber zo gewoon lijken; een bijbaantje, even chillen met vrienden of een logeerpartij. BONT zorgt ervoor!

.

Mede door de donatie is het voor BONT straks weer mogelijk om unieke en geweldige ervaringen buiten de deur mogelijk te maken, denk hierbij aan theater bezoekjes, naar de bioscoop, de dierentuin of zelfs een keertje ergens uit lunchen. Allerlei zaken die voor een tiener geweldig zijn en wij de BONTjongeren gunnen!

.

Voor meer informatie of een donatie kun je terecht op www.stichtingbont.nl. Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en alvast een gezond en gelukkig 2022!