BOTA tekent voor IXSuite van IXOLUTION

Trots zijn we op onze nieuwe klant BOTA Transport B.V., dit familiebedrijf uit IJmuiden gaat IXOLUTION inzetten voor de registratie en het managen van hun transportactiviteiten. BOTA is een gespecialiseerd transportbedrijf van materialen voor de olie- & gaswinning en windenergiesector. Dagelijks bieden ze groepagediensten aan naar Midden-Engeland (Newcastle en Birmingham) en Schotland (Aberdeen). Het wagenpark bestaat uit semidiepladers en diepladers, open opleggers, tautliners en uitschuiftrailers.

 

Van orderentry tot managementinformatie en van het plannen van mens en materieel tot de ondersteuning van de Brexit-afhandeling wordt centraal en éénmalig vastgelegd in de uitgebreide IXSuite oplossing. Een oplossing die door de unieke Best Practice aanpak ook voor BOTA Transport B.V. een volwaardige TMS implementatie mogelijk maakt.

 

“Voor ons is de implementatie van IXSuite een belangrijke stap in het professionaliseren van onze organisatie, waarbij we klanten optimaal willen bedienen onder gezonde financiële en operationele condities” aldus Jerry van den Bosch, eigenaar en oprichter van BOTA Transport B.V.

 

Wij danken BOTA Transport B.V. voor het vertrouwen en wensen alle medewerkers veel succes en plezier met onze IXSuite oplossing!

 

Benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen ? Graag nemen wij de tijd om dit Best Practice concept met u te bespreken.