Medior/Senior Java Developer!

 IXOLUTION is op zoek naar een Medior/Senior Java Developer!

 

IXOLUTION is een jong, vitaal en vooruitstrevend softwarehuis, internationaal opererend in de dynamische wereld van de transport en logistiek. We willen blijven groeien, maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder gedreven en bevlogen medewerkers. Door de harde groei van onze organisatie kunnen we wel wat hulp gebruiken! Het development team is een dynamisch en informeel team van gepassioneerde professionals welke naadloos integreert in een totaal team van developers, consultants, projectleiders en R&D. Samen werken we aan innovatieve softwareoplossingen voor de logistieke sector.

 

Onze oplossingen worden on-premise, hosted en in de Cloud (public en private) uitgerold. De applicatie is gebouwd op Oracle en Java technologie. We maken gebruik van continuous integration tools zoals Jenkins. Verder maken we gebruik van GIT en andere tools om ons werk te structureren en beheren. Op dit moment werken er ongeveer 40 medewerkers bij IXOLUTION.

 

 

Wil jij bij een development team werken en onderdeel zijn van een leuke organisatie waar het familiegevoel centraal staat? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

 

Functieomschrijving:

Als Medior/Senior Java Developer bij IXOLUTION speel je een cruciale rol in ons development team. Je werkt aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van robuuste Java-applicaties die integreren met onze Oracle-database. Je hebt ervaring met het creëren van schaalbare en efficiënte code en het optimaliseren van bestaande systemen.

Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Ontwikkelen en onderhouden van hoogwaardige Java-applicaties binnen een ontwikkel team;
 • Het bouwen van integraties, interfaces en koppelingen tussen onze (web)applicaties en andere applicaties; 
 • Code review die is geschreven door je collega’s, zodat we de kwaliteit waarborgen en we elkaar scherp houden;
 • Samenwerken met cross-functionele teams om technische oplossingen te ontwerpen en implementeren;
 • Identificeren en oplossen van technische uitdagingen en bugs;
 • Werken aan het verbeteren van de prestaties en schaalbaarheid van bestaande systemen;
 • Bijdragen aan code reviews en technische documentatie.

 

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO ICT opleiding of een vergelijkbare technische discipline met daarnaast minimaal 5 jaar ervaring als Java Developer. Om deze functie tot een succes te maken heb je sterke ervaring met Java SE/EE en Spring Framework. Ervaring met Oracle-database, Linux, Kubernetes, Jenkins, Springboot, Docker en Vaadin is een pré. Je kan secuur te werk gaan onder druk en bent goed bestand tegen ad hoc werkzaamheden. Je bent analytisch, gepassioneerd en hebt je er geen problemen mee om op onregelmatige tijden te werken.

 

Wat kunnen wij je bieden?

IXOLUTION biedt een werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Wij bieden je, naast een warm welkom, een afwisselende functie in ons development team. Een werkplek in ons prachtig vernieuwd kantoor in Zwijndrecht met een gezellig werkcafé waar je met collega’s kunt lunchen en kunt bijkletsen.

Fijne extra voorwaarden hebben we ook voor je bij IXOLUTION:

 • Dienstverband á 40 uur per week, bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Je hebt een goed pensioen via Zwitserleven;
 • Variabele bonusregeling;
 • Naast de vakantiedagen heb je een extra mogelijkheid tot vrije dagen;
 • Mogelijkheden voor bijscholing en training.

 

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in deze functie en wil je graag deel uitmaken van ons team mail dan je CV en motivatiebrief naar vacature@ixolution.com onder vermelding van “Medior/Senior Java Developer” t.a.v. Khadija Nouar, Finance & HR Manager.

Informatie over de functie kun je opvragen bij Khadija Nouar, bereikbaar op 06-38881540.