IXOLUTION news – IXSuite interfaces & stakeholders

IXSuite is opgebouwd uit geïntegreerde modules IXTransportOperator, IXRailOperator en IXTerminalOperator met daarnaast aanvullende modules IXWeb, IXConnect, IXMobile en IXBizzi. Allen toegespitst op het ondersteunen en managen van specifieke logistieke processen (intermodaal transportmanagement, trimodale binnenlandse terminalprocessen en spoorwegprocessen). De modules zijn los van elkaar of gecombineerd te gebruiken.

 

“Een implementatie van meerdere modules tezamen zorgt voor een optimaal geïntegreerde planning van truck-, spoor- en binnenvaart transport in combinatie met terminal afhandeling.” – Ton Stuit

 

IXSuite heeft standaard diverse koppelingen met stakeholders, zoals havensystemen Portbase en Dakosy; boekhoudpakket Unit4 en Exact; boardcomputer leverancier Trimble en Transics; document management systeem Scansys en Docuware; rederijen Stena Line en DP World; rail operators Kombiverkehr en Hupac; terminals DP World en PSA; planpakketten Ortec en Quintiq; business intelligence tools Qlik en Power BI.