Kruisdijk next generation start met IXSuite van IXOLUTION

Kruisdijk Transport in Zwolle gaat de applicatie van IXOLUTION inzetten voor haar Bulkvervoer.

.

Door het MKB Best Practice concept wordt middels een gestroomlijnde inrichting en implementatie aanpak de brede functionaliteiten nu ook bereikbaar voor bedrijven in het MKB segment.  De IXSuite software die al vele jaren als “norm in de sector” wordt gezien is hiermee nu ook operationeel en financieel interessant voor bedrijven met een kleiner wagenpark.

.

Nadat Kruisdijk een ruime markt oriëntatie heeft uitgevoerd gaven de uitgebreid en overzichtelijke functionaliteiten van IXSuite de doorslag. De klanten van Kruisdijk stellen dezelfde eisen inzake informatie deling als ze ook doen aan grote logistieke dienstverleners. Bij Kruisdijk hoort dus ook een applicatie met de juiste diepgang zodat ook zij hun klanten kunnen blijven bedienen met hoogwaardige informatie.

.

Naast het TMS zal ook de roll-out van de Trimble boordcomputer worden opgestart. Onderdeel van deze implementatie is de urenverantwoording, de communicatie van opdrachten, en specifiek adresinformatie die real-time met de chauffeurs wordt gedeeld.

.

Wij wensen Kruisdijk Transport veel succes met onze IXSuite oplossing!