New Customer – Van Triest Transport in Tiel

Johan van Triest, director of Weihandel and Transportbedrijf van Triest in Tiel, has signed the contract with Ton Stuit for the implementation of our TMS system, IXSuite.

 

The company Van Triest started in collecting milk cans with the trade in animal feed. The company has since grown into a publication and international transport company that achieved high-quality tank transport in Food and Feed.

 

Our IXTransportOperator (LB) module fits in seamlessly with this and offers opportunities for further development in the future.

 

We welcome Van Triest Transport B.V. and look forward to a lasting partnership!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Customer – Van Triest Transport in Tiel

Johan van Triest, directeur van Weihandel en Transportbedrijf van Triest in Tiel, heeft samen met Ton Stuit het contract ondertekend voor de implementatie van ons TMS systeem, IXSuite.

Van Triest is groot geworden in het ophalen van melkbussen met daarnaast de handel in veevoer. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vakkundig en internationaal transportbedrijf dat tanktransport aanbiedt van hoogwaardige kwaliteit in Food en Feed.

Onze module IXTransportOperator (LB) sluit hier naadloos op aan en biedt hen mogelijkheid voor verdere groei en ontwikkeling in de toekomst.

Wij verwelkomen Van Triest Transport B.V. en kijken uit naar een duurzaam partnership!