Wemmers Tanktransport B.V. kiest voor IXOLUTION

Nieuw Transport Management Systeem (TMS): IXOLUTION

In september begon Wemmers met de ontwerp- en testfase voor haar toekomstige TMS van IXOLUTION. Dit nieuwe TMS stelt Wemmers in staat om controle te houden over het groeiende bedrijf en om de steeds complexere toeleveringsketens van klanten beter te ondersteunen.

Leon Bor, Operationeel Directeur en interne Project leider: “We realiseerden ons al geruime tijd geleden dat de momenteel gebruikte softwarepakketten niet toekomstbestendig zijn en hebben na een grondige selectieprocedure besloten om voor IXOLUTION te kiezen. We zitten midden in onze ontwerp- en testfase waarin we nauw samenwerken met IXOLUTION om een zo soepel mogelijke overgang te bewerkstelligen. Het doel is om live te gaan in het eerste kwartaal van 2021 zonder enige overlast voor onze klanten; we streven ernaar om dit de eerste keer goed te doen.

Order invoer, planning, boekhouding en niet te vergeten Management van Wemmers zullen worden ondersteund door het nieuwe systeem om nog efficiëntere plannings- en boekhoudprocessen mogelijk te maken en daarbij ook het managementinzicht te vergroten. Dit zorgt ervoor dat we de prestaties naar onze klanten toe kunnen behouden en zelfs verbeteren, zodat zij hetzelfde kunnen doen voor hun klanten!”